Opinioni juaj

Projekt Udhëzim Administrativ për Kadastër... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
22 Maj

Ministri Matoshi para studentëve ndërkombëtar: E ardhja jonë do të varet shumë nga trajtimi i...

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka pritur në takim një grup të studentëve dhe... Lexo më shumë

22 Maj

Ministri Matoshi: Nga 28 Nëntori Pashtriku dhe Vërmica- zona të mbrojtura të Kosovës e Shqipërisë

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot në Ditën Ndërkombëtare të Biodiversitetit, ka... Lexo më shumë

21 Maj

Ministri Matoshi mbështet 4 komuna me projekte në vlerë rreth 1 milion euro

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka pritur sot në takim me kryetarët e 4 komunave të... Lexo më shumë

17 Maj

Ministri Matoshi: Krahas projekteve zhvillimore të mbrojmë mjedisin nga degradimi

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot mori pjesë në përurimin e përfundimit të... Lexo më shumë

 • Ministri Matoshi prezantoi para qytetarëve projektin e hidro-sistemit “Kikë – Kremenatë” në Kamenicë

  17 Maj 2019 Ministri i Mjedisit , Fatmir Matoshi, sot mori pjesë në diskutimin publik për projektin “Hidrosistemi... Lexo më shumë

 • Ministri Matoshi: Po investojmë rreth 3 milion euro në Skenderaj, Istog, Viti dhe Deçan

  15 Maj 2019 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi së bashku me kryetarët e komunave: Skenderaj, Istog,... Lexo më shumë

Publikime

FTESË PËR APLIKIM PËR ANËTARË TË KOMISIONIT VLERËSUES PËR PROJEKTET MBROJTJA E MJEDISIT, PLANIFIKIMI HAPËSINOR DHE ZHVILLIMI I QËNDRUESHËM MJEDISOR

Bazuar në Rregulloren e MF-NR-04/2017 për Kriteret, Standardet dhe Procedurat e Financimit Publik për OJQ-të si dhe bazuar në Vendimin nr. 102/2019 të...

Ftesa publike për OJQ - Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor u bënë thirrje të gjitha organizatave jo-qeveritare të regjistruara në Repubikën e Kosovës, të...

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative