Opinioni juaj

DRAFT LEJA MJEDISORE E INTEGRUAR -FABRIKA PËR... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
22 Mars

MMPH me aktivitete vetëdijësuese shënoi Ditën Botërore të Ujit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, me aktivitete të ndryshme, nën moton “Natyra për Ujin” shënoi ... Lexo më shumë

22 Mars

MMPH me aktivitete vetëdijësuese shënoi Ditën Botërore të Ujit

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, me aktivitete të ndryshme, nën moton “Natyra për Ujin” shënoi ... Lexo më shumë

21 Mars

Reshitaj në Washington, vazhdon takimet me përfaqësues të lartë të Bankës Botërore

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, po vazhdon takimet me udhëheqës të Bankës... Lexo më shumë

20 Mars

Reshitaj në Washington, pritet nga drejtori i lartë i Bankës Botërore, Ede Jorge Ijjasz Vasquez

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj, gjatë vizitës zyrtare në Washington u prit në... Lexo më shumë

 • MMPH PËRKRAH KOMUNËN E DEÇANIT ME DISA PROJEKTE NË FUSHËN E MJEDISIT

  15 Mars 2018 Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj ka pritur sot në takim kryetarin e komunës se... Lexo më shumë

 • Reshitaj me disa aktivitete për 8 mars

  08 Mars 2018 Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, për nder të ditës së gruas, 8-marsit ka vizituar... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative