Opinioni juaj

UDHËZIM ADMINISTRATIV MMPH NR.__/2018 PËR... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
15 Gusht

Matoshi pret në takim përfaqësuesit e Bankës Botërore, kërkon investime për fushën e ujit

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me... Lexo më shumë

14 Gusht

MMPH mbështet Komunën e Klinës me 100 mijë euro

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Lexo më shumë

14 Gusht

Matoshi takon përfaqësuesit e MCC, diskutojnë për përmirësimin e cilësisë së ajrit

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot ka... Lexo më shumë

10 Gusht

Matoshi mbështet projektin 50 mijë euro për komunën e Hanit të Elezit

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e... Lexo më shumë

 • Matoshi mban mbledhjen e parë të Task Forcës për pastrimin e Kosovës

  10 Gusht 2018 Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot për herë të parë ka... Lexo më shumë

 • Zv. Kryeministri Pacolli: Po investojmë 800 mijë euro në Gjilan

  04 Gusht 2018 Në prani të Zv. Kryeministrit të Parë të Qeverisë së Republikës së Kosovës, njëherit Ministrit të MPJ-së... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics

Ministër

 

Shkarko udhëzimet administrative