188 - Lajmet | MMPH

Lajmet

Zëvendësministri i mmplh slagjan nikolqeviq me delegacionin e tij vizitoi komunën e zve…

23/12/2015 - Zëvendësministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Slagjan Nikolqeviq me delegacionin e tij vizitoi komunën e Zveqanit dhe bisedoi me kryetari…

më shumë
Zëvendësministri nikolçeviq vizitoi ranillugun dhe parteshin

10/12/2015 - Zëvendësministri i sapoemëruar i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Slaxhan Nikolçeviq, dhe Ilir Morina, kryeshef i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit …

më shumë
Mmph publikon regjistrin shtetëror të kompletuar të ndërtimeve pa leje

28/09/2015 - REGJISTRI SHTETËROR I KOMPLETUAR I NDËRTIMEVE PA LEJE Të nderuar qytetarë të Republikës se Kosovës, ju njoftojmë se Ministria e Mjedisit dhe Planifik…

më shumë
Ministri Agani I bashkohet festës së fëmijëve

01/06/2015 - Ministri i Mjedisiti dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, me rastin e 1 Qershorit-Ditës së Fëmijëve, ka marrë pjesë në edicionin special të B…

më shumë
Kosova nënshkruese e deklaratës ministrore të forumit të 7 botëror të ujërave 2015

14/04/2015 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimi Hapsëinor, Ferid Agani, së bashku me Kryeshefin e Agjencionit për Mbrojtjen e Mjedisit, Ilir Morinën, po marrin pjesë në For…

më shumë
Ministri Agani njoftohet për së afërmi me gjendjen e krijuar pas vërshimeve në rajoni…

30/03/2015 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, ka vizituar të hënën, Komunën e Vitisë, ku u prit nga kryetari i kësaj komune, Sokol Haliti. …

më shumë
Sfidës së ndryshimeve klimatike I bashkohet edhe Kosova

27/03/2015 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Agani, mori pjesë në Simpoziumin e nivelit ministror mbi Ndryshimet Klimatike që u mbajtë në qytetin Safra…

më shumë