94 - Lajmet | MMPH

Lajmet

Anketa

28/01/2019 - Loading...

më shumë
Përfundon aksioni “ta pastrojmë kosovën”, largohen 803 deponi ilegale mbeturinash

15/12/2018 - Fushata tre mujore për pastrimin e Kosovës, e filluar me 15 shtator 2018, ka përfunduar sot, pas 3 muajve të aktiviteteve të shumta në tërë Kosovë…

më shumë
Ministri Matoshi merr çmim ndërkombëtar

15/12/2018 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka marrë një letër nga Fondacioni Let`s Do It World me seli në Tallinn të Estonisë si an&eu…

më shumë
Mmph-ja dhe Giz-I gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

10/12/2018 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku dhe këshilltarët politik, sot janë takuar me sekretaren e…

më shumë
Matoshi: aksioni “ta pastrojmë kosovën”, solli një sërë masash

06/12/2018 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me ministra, zëvendësministra, dhe shoqërinë civile, sot kanë mbajtur takimin e r…

më shumë
Matoshi dhe ambasada gjermane, diskutojnë për impiante dhe kolektorë

05/12/2018 - Prishtinë, 5 dhjetor - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku, dhe këshilltarët politik, so…

më shumë
Thellohet bashkëpunimi mes mmph-së dhe bankës botërore për çështjen e ujërave

03/12/2018 - Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me menaxherin e zyrës për Kosovë dhe Maqedoni të Bankës Botërore,…

më shumë