96 - Lajmet | MMPH

Lajmet

Plani I masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe gjendjes së mjedisit në ko…

27/12/2016 - Hyrje Si rezultat i gjendjes së cilësisë së ajrit gjatë ditëve të fundit dhe diskutimit në mbledhjen e 121  të Qeverisë së Kosov…

më shumë
U.D ministri I mmph-së Ferat Shala priti në takim ambasadorin e Francës në Kosovë z. …

19/10/2016 - Ushtruesi i detyrës së Ministrit në Ministrinë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor z. Ferat Shala, në ambientet e MMPH-së ka zhvilluar sot takim me…

më shumë

03/02/2016 -

më shumë