129 - Ministria | MMPH

2165

 

 

 

LUMIR ABDIXHIKU

Ministër i Infrastrukturës dhe Ambientit

891

 • Alban Zogaj
 • Shefi i Kabinetit të Ministrit
 • Tel: +383 (0) 38 200 32 020
 • E-mail: alban.zogaj@rks-gov.net
 • Luljeta Kasumi
 • Këshilltare e jashtme ligjore
 • Tel: +383 (0) 38 200 32 031
 • E-mail: luljeta.kasumi@rks-gov.net
 • Krenar Xhaferi
 • Këshilltar Politik
 • Tel: +383 (0) 38 200
 • krenar.xhaferi@rks-gov.net 
 • Argjenta Plakolli
 • Asistente ekzekutive
 • Tel: +383 (0) 38 200 32 041
 • Tel: +383 (0) 38 200 32 004
 • E-mail:Argjenta.Plakolli@rks-gov.net
 • Verona Rexhepi
 • Asistente administrative
 • Tel: +383 (0) 38 200 32 041
 • Tel: +383 (0) 38 200 32 004
 • E-mail:Verona.Rexhepi@rks-gov.net

398