50 - Publikimet | MMPH

Publikime

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 27/06/2020

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 27/06/2020

pdf image
Zyrtar/e Administrativ dhe Zyrtar për GIS

Data e publikimit: 12/09/2019

pdf image
Zyrtar/e për financa

Data e publikimit: 10/09/2019

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 17/08/2019

pdf image
Zyrtar për arkiv 1

Data e publikimit: 26/07/2019

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 13/07/2019

pdf image
Konkurs per Avancim Zyrtar per financa

Data e publikimit: 05/06/2019

pdf image
Konkurs per Avancim Udheheqes i ARPL

Data e publikimit: 05/06/2019

pdf image
Zyrtar/e i/e lartë për përkthime

Data e publikimit: 31/05/2019