67 - Publikimet | MMPH

Publikime

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 27/06/2020

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 27/06/2020

pdf image
NJOFTIM PER PEZULLIM TE KONKURSEVE

Data e publikimit: 15/10/2019

pdf image
Zyrtar/e Administrativ dhe Zyrtar për GIS

Data e publikimit: 12/09/2019

pdf image
Zyrtar/e për financa

Data e publikimit: 10/09/2019

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 17/08/2019

pdf image
Konkurset ( 2016 - 2018 )

Data e publikimit: 01/08/2019

pdf image
Zyrtar për arkiv 1

Data e publikimit: 26/07/2019

pdf image
Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar

Data e publikimit: 13/07/2019

pdf image
Zyrtar/e për Planifikim Hapësinor

Data e publikimit: 04/07/2019

pdf image
Edmond Çuni

Data e publikimit: 04/07/2019

pdf image
Arton Ramadani

Data e publikimit: 04/07/2019

pdf image
Kreshnik Bala

Data e publikimit: 04/07/2019

pdf image
Bajram Kafexholli

Data e publikimit: 04/07/2019

pdf image
Zyrtar/e Administrativ

Data e publikimit: 12/06/2019

pdf image
Konkurs per Avancim Zyrtar per financa

Data e publikimit: 05/06/2019

pdf image
Konkurs per Avancim Udheheqes i ARPL

Data e publikimit: 05/06/2019

pdf image
Zyrtar/e i/e lartë për përkthime

Data e publikimit: 31/05/2019

pdf image
Njoftim Për Kandidatin E Suksesshëm - Cicëron

Data e publikimit: 27/11/2018

pdf image
KONKURS PER AVANCIM - UDHEHEQES I PROKURIMIT

Data e publikimit: 20/11/2018

pdf image

Data e publikimit: 17/11/2018

pdf image

Data e publikimit: 30/10/2018

pdf image

Data e publikimit: 27/10/2018

pdf image

Data e publikimit: 19/10/2018

pdf image

Data e publikimit: 04/10/2018

pdf image

Data e publikimit: 21/09/2018

pdf image
SHPALLJEN E REKRUTIMIT

Data e publikimit: 31/08/2018

pdf image

Data e publikimit: 17/07/2018

pdf image

Data e publikimit: 04/05/2018