2222 - Single_page | MMPH

Lajmet

Fillon mirëmbajtja dhe pastrimi i rrugëve regjionale në tërë Kosovën

Fillon mirëmbajtja dhe pastri…
Prishtinë, 16 April -

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit!

Mirëmbajtja dhe pastrimi i rrugëve regjionale në gjithë Rep. Kosovës. Ky aksion i madh vazhdon në bazë të planit operativ që kemi bërë me gjithë menaxherët rajonal të MIA-së.

Kjo do të jetë edhe në funksion të mbrojtjes nga pandemia.

Panikë jo, distancë po.

Foto Galeria

Kthehu