133 - Ministria | MMPH

Njoftim i Komitetit Drejtues lidhur me Grantin e Performancës - Mjedisi i Pa…
Zëvendës ministrja e Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit znj.Bakija-De…
Zëvendës ministrja Burbuqe Bakija-Deva inauguroj objektin e ri N.K “Higji…
U mbajt takimi I-rë informues për Realizimin e projektit Hartimi i Planit Z…
Ministri Kuçi pret në takim Këshillin Grevist, Sindikatën dhe Menaxhmenti…
Sqarim për lejet e lëshuara për kompaninë “Kelkos Energy”
Shënohet Dita Botërore e Planifikimit të Qyteteve, përmenden arritjet dhe…
Zëvendësministrja Deva-Bakija vizitoi Komunën e Mitrovicës dhe atë të Z…
Ministri Kuçi nënshkroi memorandumin për Korridorin Digjital me Shqipërin…
Ministri Kuçi priti ambasadorin e ri hungarez Bencze, diskutuan për Marrëv…
Ministri Kuçi në Drenas ofron mbështetje për Liqenin e Vërbovcit dhe imp…
Ministri Kuçi priti në takim ambasadorin shqiptar, Qemal Minxhozi
Ministri Kuçi premtoi përkrahje për Komunën e Vitisë për problemin e uj…
Ministrat Kuçi dhe Abrashi diskutuan për projektet e Marrëveshjes së 4 sh…
Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit mes MEA-së dhe FMK-së për kualit…
Ministri Kuçi premton mbështetje në “Infrakos” për Marrëveshjen Fina…
Ministri Kuçi në takim të veçantë me ndihmës zv.sekretarin e Energjisë…
Ministri Kuçi pret shoqërinë civile dhe banorët e Deçanit për çështje…
100 mijë euro që Suhareka ta përfundojë Parkun e Dëshmorëve
Ministri Kuçi dhe ambasadori gjerman Rohde flasin për projektet ekonomike d…
Ministri Kuçi ofron përkrahje për projekte të ujërave dhe Sheshin Qendro…
Nënshkruhet marrëveshja që çon përpara realizimin e projekteve të efiç…
Ministri Kuçi merr pjesë në punëtorinë “Rimëkëmbja e Telekomit”
Edhe 12 muaj kohë shtesë për të aplikuar për legalizimin e ndërtimeve p…
Ministri Kuçi bashkëbisedon me ambasadorët evropian për Rimëkëmbjen Eko…
Të gjithë besimtarëve mysliman u uroj festën e Kurban Bajramit!
Arrihet dakordim mes JICA dhe MEA për zgjatje të projektit “Zhvillimi i K…
Kuçi fton donatorët e sektorit të ujërave të jenë monitorues të zgjedh…
Ministri Kuçi zotohet për zgjidhjen e problemit të ujit të pijshëm për …
Kuçi: Presim që Kuvendi të kalojë Ligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike
Ministri Kuçi priti në takim Odën Tregtare Kosovaro-Turke
Ministri Kuçi dhe Ambasadori Abbott gjejnë gjuhë të përbashkët për par…
Ministri Kuçi takoi Bordin, Menaxhmentin dhe Sindikatën e Telekomit
Ministri Blerim Kuçi e kryetari Shpend Ahmeti të vendosur për bashkëpunim…
Ministri Kuçi diskuton Draft Planin Hapësinor të Parkut Kombëtar “Bjesh…
Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit në bashkëorganizim me “Let’s do i…
Abdixhiku: Kthimi i kontrolluar i qytetarëve tanë po vazhdon suksesshëm
Fillon mirëmbajtja dhe pastrimi i rrugëve regjionale në tërë Kosovën
Abdixhiku dhe Abbott flasin për Coronavirusin
Korniza për Menaxhimin Mjedisor dhe Social (KMMS)
Pezullohen ardhjet përmes linjave tokësore dhe ajrore nga Italia, Gjermania…
Abdixhiku pret në takim shefin e zyrës diplomatike belge
Abdixhiku pret në takim ambasadorin Kosnett
Abdixhiku pranon përkrahjen e ambasadës zvicerane
Abdixhiku pret në takim shefin e OSBE-së, Braathu
Abdixhiku priti në takim ambasadoren suedeze
Abdixhiku priti në takim Shefen e BE-së në Kosovë
Abdixhiku priti në takim përfaqësues të Bankës Botërore
Ministri Abdixhiku priti në takim ambasadoren e Kroacisë
ABDIXHIKU PRET NË TAKIM AMBASADOREN E FINLANDËS
Abdixhiku pret në takim përfaqësuesit e JICA-s
Rruga Besi – Podujevë, me dinamikë të përshpejtuar të punimeve
Ministri Abdixhiku pret në takim grupin e qytetarëve për mbrojtjen e Badov…
URA E VETENRIKUT LËSHOHET PËR QARKULLIM ME FILLIMIN E MARSIT
Lumir Abdixhiku pranon zyrtarisht detyrën e ministrit të Infrastrukturës d…
Ministri Matoshi para studentëve, kërkon angazhim të përbashkët për mje…
Komunikatë për Media
Fillon projekti për iniciativa rajonale për ndryshime klimatike dhe integri…
Ministri Matoshi nënshkruan Udhëzimet Administrative për Sistemin e Unifik…
Ministri Matoshi: Viti 2019, vit i sfidave dhe sukseseve në fushën e mjedis…
Ministri Matoshi përuron projektin e ndërtimit të fushave sportive në Kam…
Ministri Matoshi: Po investojmë në krijimin e hapësirave sportive, gjelber…
Ministri Matoshi: Po zgjidhim problemin e ndotjes së mjedisit nga qeset e pl…
Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë, njofton opinionin publik …
Ministri Matoshi në Prilep, realizon kërkesën e banorëve për rregullimin…
Ministri Matoshi inspekton punimet në Ujëvarën e Mirushës
Matoshi: Po shpërblejmë aktivizimin e banorëve të Doberqanit në mbrojtje…
Ministri Matoshi në Shkup: Reduktimi i ndotjes së ajrit sfidë për rajonin
Ministri Matoshi nënshkruan 6 Udhëzime Administrative nga fusha e kadastrë…
Ministri Matoshi në Slloveni: Kosova të jetë përfituese e fondeve mjediso…
MMPH organizoi tryezë të rrumbullakët dhe shpalli fituesit nga konkursi i …
Ministri Matoshi: Po financojmë ndërtimin e sheshit në Shtime
Matoshi: 400 mijë euro nga MMPH për ndërtimin e Parkut Memorial të UÇK-s…
Ministri Matoshi viziton Bujanocin, përkrahë financiarisht në mbrojtjen e …
Njoftim mbi qëndrimet e MMPH-së lidhur me hidrocentralet në Kosovë
Seminar “Zhvillimi i Kapaciteteve për Kontrollin e Ndotjes së Ajrit në R…
Sqarim rreth projektit të JICA-s “Zhvillimi i Kapaciteteve mbi Kontrollin …
Ministri Matoshi vazhdon përkrahjen për Gjilanin në mbrojtjen e mjedisit
Ministri Matoshi: Edhe 150 mijë euro përkrahje për Gjakovën
Matoshi: Po vazhdojmë përkrahjen për Vitinë edhe me 100 mijë euro
Në ditën ndërkombëtare të ecjes së lirë në natyrë MMPH apelon që ec…
Në Prishtinë përmbyllen trajnimet për zyrtarët komunal për procedurat …
Mbahet punëtoria e pestë për trajnimin e zyrtarëve komunal për procedura…
Zyrtarët komunal të rajonit të Prizrenit ngritën shqetësimet për çësh…
Lansohet fushata “Ec me ne”, apelohet për përdorim të transportit publ…
Në Mitrovicë u mbajt punëtoria për trajnimin e zyrtarëve për procedurat…
Mbahet punëtoria e dytë për trajnimin e zyrtarëve komunal për procedurat…
Mbahet punëtoria e parë për trajnimin e zyrtarëve komunal për procedurat…
Lansohet kampanja “Legalizo Ndërtimin, mos e humb mundësinë”
Matoshi: Shpellën e Gadimes e gjetëm në gjendje të mjerueshme
Matoshi përuron projektin 400 mijë euro në Janjevë të Lipjanit
Ministri Matoshi: Maguren po e bëjmë me shëtitore dhe shtrat të rregullua…
Ministri Matoshi: Sllovia e ka mbështetjen e plotë të MMPH-së dhe komunë…
Ministri Matoshi: E fituam betejën për ujin në Orllan
Ministri Matoshi vlerëson përkrahjen e Gjermanisë në fuqizimin e inspekto…
Ministri Matoshi priti në takim udhëheqësen e re të UNDP-së në Kosovë
Ministri Matoshi dhe kryetari Begaj nënshkruajnë memorandume për projekte …
Ministri Matoshi: Gjilanin po e bëjmë qytet të gjelbër
MINISTRI MATOSHI: PO INVESTOJMË EDHE 1.5 MILION EURO NË PEJË, GJAKOVË, GJ…
Ministri Matoshi: Nga sot fillon trajtimi i ndërtimeve pa leje
Matoshi para deputetëve: MMPH po i disiplinon operatorët
Matoshi në Abu Dhabi: Kërkon përfshirjen e Kosovës në mekanizmat ndërko…
Ministri Matoshi, kërkon urgjentisht fillimin e hetimeve për rastin e paraq…
Ministri Matoshi: Në Ferizaj po investojmë miliona euro në fushën e mjedi…
Ministri Matoshi: Bashkë po shënojmë hapa pozitiv në krijimin e një Koso…
Ministri Matoshi: Harta Zonale dokumenti më i rëndësishëm për planifikim…
Ministri Matoshi priti në takim komandantin e KFOR-it, diskutuan për mbrojt…
Ministri Matoshi pranon një donacion nga projekti 4 milion dollarësh i Japo…
Në Ditën Botërore të Mjedisit, Matoshi apelon për kujdes ndaj mjedisit
Ministri Matoshi pret në takim delegacionin estonez, koordinohen për mbrojt…
Ministri Matoshi: Me 28 nëntor përurojmë projektin e lumit Mirusha në Gji…
Matoshi priti në takim përfaqësuesit e UN-HABITAT në Kosovë, diskutuan p…
Ministri Matoshi: Nga 28 Nëntori Pashtriku dhe Vërmica- zona të mbrojtura …
Ministri Matoshi para studentëve ndërkombëtar: E ardhja jonë do të var…
Dita Ndërkombetare e Biodiversitetit shënohet edhe në Malet e Sharrit
Matoshi në Plemetin: Kosova do të jetë ambientalisht mirë, kur Obiliqi t…
Ministri Matoshi mbështet 4 komuna me projekte në vlerë rreth 1 milion eur…
Ministri Matoshi takon ambasadorin austriak, koordinohen për bashkëpunim n…
Ministri Matoshi prezantoi para qytetarëve projektin e hidro-sistemit “Kik…
Ministri Matoshi: Krahas projekteve zhvillimore të mbrojmë mjedisin nga deg…
Ministri Matoshi: Po investojmë rreth 3 milion euro në Skenderaj, Istog, Vi…
Matoshi kërkon angazhim më të madh nga Kompanitë Regjionale të Mbeturina…
Ministri Matoshi dhe kryetari i Mamushës, Krasniç, diskutojnë për projekt…
Ministri Matoshi dhe ambasadori i Turqisë, Sakar dakordohen për bashkëpuni…
MMPH investon në Ranillug 100 mijë euro për parandalim të vërshimeve
Ministri Matoshi dhe deputetët koordinohen për vizita të përbashkëta në…
MMPH ndan 80 mijë euro për ndërtimin e ujësjellësit në Partesh
Matoshi bënë thirrje për mos ndezjen e gomave për 1 Maj
Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit për organizimin e Javës për Zhvi…
IUCN e mirëpret Kosovën si anëtare të tij të re
MMPH dhe UN- HABITAT ndihmojnë komunat e Kosovës në hartimim e dokumentev…
Matoshi: Kryeqyteti shumë shpejt me Hartë Zonale
Matoshi në Plemetin: Kosova do të jetë ambientalisht mirë, kur Obiliqi t…
Matoshi: Nxënësit ambasadorë të mjedisit
MMPH-ja investon 60 mijë euro në Rahovec për parandalimin e vërshimeve
MMPH financon projektin për rehabilitimin e shtratit të lumit Klina
Matoshi : Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gji…
Matoshi: Me veprime konkrete po luftojmë ndotjen e ajrit
Matoshi: Kosova e pastër për të gjitha komunitetet
Ministri Matoshi: Bujanoci do të ketë mbështetjen e MMPH-së
Ministri Matoshi refuzon përfaqësimin e Kosovës në mënyrë të pabaraba…
Matoshi njofton deputetët me veprimet e ministrisë ndaj hidrocentraleve d…
Ministri Matoshi në Stamboll: Mjedisi sfidë për rajonin
Ministri Matoshi, u takua me zëvendësministrin turk të mjedisit dhe urbani…
Ministri Matoshi në Stamboll, hapi panairin më të madh të Euro-Azisë pë…
Matoshi bënë thirrje për mbrojtjen dhe përdorimin racional të ujit
Matoshi e Ahmeti koordinojnë projektet për Prishtinën
Matoshi: Të bëhet sa më shpejtë ndërrimi i filtrave në Kosovën B
Kosova dhe Suedia me Memorandum të bashkëpunimit në fushën e mjedisit
Matoshi e Brusa lansuan aplikacionin mobil për prezantimin e të dhënave mb…
Ministri Matoshi: Orllani po bëhet me Ujësjellës
Ministri Matoshi dhe ministrja Hoxha koordinohen për projektet e fondeve IP…
Matoshi e Lluka në Podgoricë, nënshkruajnë deklaratë të përbashkët m…
Matoshi në Gjilan, mbjell drunjë në prag të 11 vjetorit të Pavarësisë …
Ministria e Mjedisit dhe GIZ-i Gjerman me projekt 3 milion euro
MMPH dhe GIZ lansuan grantin 7 milionësh për menaxhimin e mbeturinave
Ministri Matoshi: Po investojmë 1 milion euro në Lumin Sitnica në Lipjan
Shënohet dita ndërkombëtare e ligatinave
Mmph vlerëson prezantimin e veprave artistike të të rinjve në Evropë
Ministri Matoshi pret në takim zyrtarë të BB-së, flasin për projektet n…
Ministri Matoshi merr mbështetje nga Let’s Do It World, Kosova do të krye…
Ministri Matoshi takon presidenten Estoneze, diskutojnë për bashkëpunim n…
Matoshi merr përkrahje nga Koreja e Jugut në fushën e mjedisit
Mmph dhe Giz-i me projekt për kthimin e shisheve të plastikës, qelqit dhe …
Në Pejë, ka filluar implementimi i monitorimit për projektin e adresave
Ministri Matoshi premtoi se shumë shpejt Kamenica do të bëhet me rezerva t…
Përfundon aksioni “ta pastrojmë kosovën”, largohen 803 deponi ilegale …
Ministri Matoshi merr çmim ndërkombëtar
Mmph-ja dhe Giz-I gjerman me gjashtë projekte për mjedisin
Matoshi: aksioni “ta pastrojmë kosovën”, solli një sërë masash
Matoshi dhe ambasada gjermane, diskutojnë për impiante dhe kolektorë
Thellohet bashkëpunimi mes mmph-së dhe bankës botërore për çështjen e …
Ministri Ferat Shala nënshkroi vendimin për regjistrin dhe regjistrimin e z…
Raporti për cilësinë e ajrit për periudhën nëntor – dhjetor 2016 dhe …
Plani I masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe gjendjes së mj…
U.D ministri I mmph-së Ferat Shala priti në takim ambasadorin e Francës n…
Zëvendësministri i mmplh slagjan nikolqeviq me delegacionin e tij vizitoi k…
Zëvendësministri nikolçeviq vizitoi ranillugun dhe parteshin
Mmph publikon regjistrin shtetëror të kompletuar të ndërtimeve pa leje
Ministri Agani I bashkohet festës së fëmijëve
Kosova nënshkruese e deklaratës ministrore të forumit të 7 botëror të u…
Ministri Agani njoftohet për së afërmi me gjendjen e krijuar pas vërshime…
Sfidës së ndryshimeve klimatike I bashkohet edhe Kosova