52 - Publikimet | MMPH

Publikime

pdf image
Siguria kimike dhe biznesi juaj

Data e publikimit: 15/05/2020

pdf image
I njihni këto etiketa?

Data e publikimit: 15/05/2020

pdf image
Kosovë: Shërimi i tokës për të ardhmen

Data e publikimit: 07/05/2020

pdf image

Data e publikimit: 30/03/2020

pdf image
KEK Greenland_Gjelberimi prezentimi per publikim

Data e publikimit: 27/03/2020

pdf image
Përmbledhja ekzekutive

Data e publikimit: 27/03/2020

pdf image

Data e publikimit: 10/02/2020

pdf image
Konfirmim për Debat Publik-Zhavori

Data e publikimit: 23/01/2020

pdf image
ENVIRONMENTAL AND SOCIAL MANAGEMENT FRAMEWORK

Data e publikimit: 23/01/2020

pdf image
Konfirmim për Debat Publik Kulla Com

Data e publikimit: 17/09/2019

pdf image
Konfirmim për Debat Publik Vllezrit Kaçorraj

Data e publikimit: 17/09/2019

pdf image
Debat Publik- Ferronikeli Complex

Data e publikimit: 29/07/2019