Opinioni juaj

UDHËZIM ADMINISTRATIV MMPH- NR. /2018... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
19 Qershor

Reshitaj në Gjakovë, trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në ceremoninë e vënies së gur-themelit... Lexo më shumë

19 Qershor

Reshitaj në Gjakovë, trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në ceremoninë e vënies së gur-themelit... Lexo më shumë

14 Qershor

Reshitaj ofron përkrahje për studentët e UPZ-së

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj e shoqëruar edhe nga deputetja e Kuvendit të... Lexo më shumë

13 Qershor

Reshitaj merr përkrahje nga Avokati i Popullit për zgjidhjen e problemeve mjedisore

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj priti sot në takim Avokatin e Popullit Hilmi Jashari,... Lexo më shumë

 • MMPH dhe Ambasada Suedeze thellojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike

  11 Qershor 2018 Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj ka pritur sot në takim Ambasadorin Suedez në Kosovë... Lexo më shumë

 • Reshitaj në Venedik, nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Akademinë Kulturore Evropiane

  26 Maj 2018 Pjesëmarrjen e saj në edicionin e 16-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës së Bienalës në Venedik,... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative