Opinioni juaj

Draft Lejen Mjedisore të Integruar për... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
14 Nëntor

Ministri Matoshi dhe Ministri Lluka me projekte në Anomoravë

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi së bashku me Ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Valdrin... Lexo më shumë

13 Nëntor

Matoshi raporton në Komision Parlamentar për gjendjen e mjedisit

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka raportuar para anëtarëve të Komisionit... Lexo më shumë

13 Nëntor

Ministri Matoshi dhe përfaqësuesi i lart i JICA-së, Kobayashi diskutojnë për menaxhim të mbeturinave

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi së bashku me sekretarin e MMPH-së, Arben Çitaku,... Lexo më shumë

12 Nëntor

Ministri Matoshi dhe Ambasadori Minxhozi në koordinim për mbledhjen e dy Qeverive

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka pritur në takim Ambasadorin e Shqipërisë në... Lexo më shumë

 • MMPH investon rreth 1 milion euro për vitin 2018 në Suharekë

  08 Nëntor 2018 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot ka vizituar Komunën e Suharekës, me ç'rast... Lexo më shumë

 • Mmph përkatësisht Instituti për Planifikim Hapësinor, në bashkëpunim me GIZ dhe UN-Habitat organizuan shënimin e 8 Nëntorit “Ditës Botërore të Planifikimit të Qyteteve”.

  08 Nëntor 2018 Të ftuar në takim ishin të gjitha komunat e Kosovës, përkatësisht përfaqësuesit e drejtorive për planifikim... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative