Opinioni juaj

Shqyrtimi Publik i Draft-dokumentit të Planit... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
10 Dhjetor

MMPH-ja dhe GIZ-i Gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku dhe... Lexo më shumë

10 Dhjetor

MMPH-ja dhe GIZ-i Gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku dhe... Lexo më shumë

06 Dhjetor

Matoshi: Aksioni “Ta pastrojmë Kosovën”, solli një sërë masash

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me ministra, zëvendësministra, dhe... Lexo më shumë

05 Dhjetor

Matoshi dhe Ambasada Gjermane, diskutojnë për impiante dhe kolektorë

Prishtinë, 5 dhjetor- Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben... Lexo më shumë

 • Thellohet bashkëpunimi mes MMPH-së dhe Bankës Botërore për çështjen e ujërave

  03 Dhjetor 2018 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me menaxherin e zyrës për Kosovë... Lexo më shumë

 • Franca përkrahë Kosovën në trajtimin e ujërave të zeza dhe reduktimin e ndotjes së ajrit

  27 Nëntor 2018 Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku më sekretarin e ministrisë dhe... Lexo më shumë

Publikime

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative