RAPORTO

veprime ilegale

Dokumente

 • 19 Prill  

  VENDIM - PËR LISTËN E DISA KIMIKATEVE DHE ARTIKUJVE TË RREZIKSHME QË NDALOHEN DHE KUFIZOHEN PËR PRODHIM, VENDOSJE NE TREG DHE PËRDORIM

  Lexo më shumë

 • 17 Prill  

  Dokumentet e nevojshme per leje importi te qeseve te plastikes.

  Lexo më shumë

 • 26 Shkurt  

  VENDIM - STRATEGJIA PËR NDRYSHIMET KLIMATIKE 2019- 2028

  Lexo më shumë

 • 17 Shtator  

  Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - ‘’ Bitex ’’ Vragoli, Fushë Kosovë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve

  Lexo më shumë

 • 17 Shtator  

  Vendim për leje të integruara ’’Graniti & Co ’’ Shirokë, Suharekë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  VENDIM PËR LEJE MJEDISORE TË INTEGRUAR-‘’Brickos’’ fabrikë për prodhimin e bllokave nga argjila

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  VENDIM PËR LEJE MJEDISORE TË INTEGRUAR -’’NewCo Ferronikeli’’ Complex L.L.C. Deponia e skories, Çikatovë e Vjetër

  Lexo më shumë

 • 16 Maj  

  Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - Relux

  Lexo më shumë

 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Klinë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Obiliq Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Lipjan - 2017 Shkarko
 • Pasqyra e Taksave Administrative për Leje te Ndertimit për vitin 2013-2019 Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Mitrovica e Veriut - 2018 Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Fushë Kosovë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Deqan Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Gjilan Shkarko
 • Taksa per Leje Ndertimore - Komuna e Kllokotit - 2017 Shkarko
 • Taksa per Leje Ndertimore - Komuna Hani Elezit - 2017 Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Shterpce - 2017 Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Junik Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Shtime Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Gjilan Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Hani i Elezit Shkarko