RAPORTO

veprime ilegale

Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - ‘’ Bitex ’’ Vragoli, Fushë Kosovë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve

  • ‘’ Bitex ’’ Vragoli, Fushë Kosovë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve Shkarko