RAPORTO

veprime ilegale

Vendim për leje të integruara ’’Graniti & Co ’’ Shirokë, Suharekë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve

  • Vendim për leje të integruara ’’Graniti & Co ’’ Shirokë, Suharekë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve Shkarko