RAPORTO

veprime ilegale

Dokumente

 • 17 Shtator  

  Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - ‘’ Bitex ’’ Vragoli, Fushë Kosovë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve

  Lexo më shumë

 • 17 Shtator  

  Vendim për leje të integruara ’’Graniti & Co ’’ Shirokë, Suharekë, fabrikë për prodhimin e ngjyrave, fasadës dhe llaqeve

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  VENDIM PËR LEJE MJEDISORE TË INTEGRUAR-‘’Brickos’’ fabrikë për prodhimin e bllokave nga argjila

  Lexo më shumë

 • 23 Maj  

  VENDIM PËR LEJE MJEDISORE TË INTEGRUAR -’’NewCo Ferronikeli’’ Complex L.L.C. Deponia e skories, Çikatovë e Vjetër

  Lexo më shumë

 • 16 Maj  

  Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - Relux

  Lexo më shumë

 • 31 Janar  

  Rregullore MMPH Nr. 02-2016 Për Mënyrën e Përcaktimit të Prurjes së Pranueshme Ekologjie

  Lexo më shumë

 • 21 Korrik  

  Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - Kosova Rafinery Lipjan

  Lexo më shumë

 • 21 Korrik  

  Vendim për Leje Mjedisore të Integruar - K.M.I. Gllogoc

  Lexo më shumë

 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Suharekë Shkarko
 • Memorandum mirëkuptimi për projektin "Rregullimi i ambientit dhe krijimi i hapsirave të gjelbruara në Muzeun Edukativ " Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prishtina Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prishtina Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prizren Shkarko
 • Si të pajisem me leje ndërtimore? Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Vitia Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Prizren Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Dragash Shkarko
 • Vendim për menaxhimin e deponive për varrosjen e mbeturinave nga therrtoret Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Malishevë Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Junik Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Shtërpces Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Drenas Shkarko
 • Taksa Administrative për leje të ndërtimit - Komuna Drenas -e refuzuar Shkarko