Opinioni juaj

UDHËZIM ADMINISTRATIV MMPH- NR. /2018... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
13 Qershor

Reshitaj merr përkrahje nga Avokati i Popullit për zgjidhjen e problemeve mjedisore

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj priti sot në takim Avokatin e Popullit Hilmi Jashari,... Lexo më shumë

11 Qershor

MMPH dhe Ambasada Suedeze thellojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj ka pritur sot në takim Ambasadorin Suedez në Kosovë... Lexo më shumë

26 Maj

Reshitaj në Venedik, nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Akademinë Kulturore Evropiane

Pjesëmarrjen e saj në edicionin e 16-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës së Bienalës në Venedik,... Lexo më shumë

22 Maj

Reshitaj dërgon në Viti projekt në vlerë mbi 1 milion euro

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj sot ka vizituar komunën e Vitisë, ku së bashku me... Lexo më shumë

 • Ministria e Mjedisit shënon 22 majin - Ditën Botërore të Biodiversitetit

  22 Maj 2018 Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) në organizim të përbashkët me institucionet tjera relevante... Lexo më shumë

 • Reshitaj në Samitin e Sofjes, kërkon përkrahje për mjedisin

  18 Maj 2018 Në kuadër të Samitit të Sofjes, ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj, bashkë me... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative