RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 24 Prill  

  Matoshi: Mirënjohje për ata që mbrojnë, gjoba për ata që ndotin mjedisin

  Me rastin e 22 Prillit , Ditës Botërore të Planetit Tokë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, në bashkë organizim me MASHT, MBPZHR, Komunën e Prishtinës, OJQ-të mjedisore si ; “Lets Do it Kosova”, “Green Art Center”,... Lexo më shumë

 • 18 Prill  

  MMPH dhe UN- HABITAT ndihmojnë komunat e Kosovës në hartimin e dokumenteve të planifikimit hapësinor

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, me përkrahjen e Programit për Zhvillim Gjithëpërfshirës, implementuar nga UN-HABITAT, në partneritet me PAX dhe CBM, financuar nga Qeveria Suedeze, ka mbajtur punëtorinë e vizionimit dhe planifikimit... Lexo më shumë

 • 17 Prill  

  Matoshi: Kryeqyteti shumë shpejt me Hartë Zonale

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi dhe kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, sot kanë nënshkruar një Marrëveshje Mirëkuptimi për bashkëfinancimin e Projektit “Hartimi i Planit Zhvillimor dhe Hartimi i Hartës... Lexo më shumë

 • 16 Prill  

  Matoshi në takim me banorët e Gornjasellës për Planin Rregullues të Prevallës

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me ministrin e Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri, deputetët Duda Balje dhe Bahrim Shabani, zv.ministrin Qerim Bajrami, drejtorin e Institutit të Planifikimit Hapësinor, Luan Nushi... Lexo më shumë

 • 11 Prill  

  Matoshi : Administrimi i tokës i njëjtë për secilin qytetar pa dallim gjinie, gjuhe apo etnie

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka marrë pjesë në takimin e Komitetit Ndërministror për Administrimin e Tokës, në të cilën është diskutuar për të arriturat dhe sfidat që ka Agjencia Kadastrale e Kosovës si... Lexo më shumë

 • 10 Prill  

  Matoshi: Me veprime konkrete po luftojmë ndotjen e ajrit

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka marrë pjesë në tryezën për mjedisin dhe shëndetin me fokus në ndotjen e ajrit, në kuadër të projektit "Një Kosovë më e shëndosh", e organizuar nga Ministria e... Lexo më shumë

 • 08 Prill  

  Matoshi: Kosova e pastër për të gjitha komunitetet

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka marrë pjesë në aksionin për pastrimin e njërës nga lagjet ku jeton komuniteti Rom në komunën e Fushë Kosovës. Lexo më shumë

 • 05 Prill  

  Ministri Matoshi refuzon përfaqësimin e Kosovës në mënyrë të pabarabartë me shtetet tjera, në konferencën ministrore për Ballkanin Perëndimor

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ishte i ftuar për të marrë pjesë në konferencën ministrore për Ballkanin Perëndimor “Veprimi Rajonal i Klimës në Ballkanin Perëndimor” që po mbahet në Tiranë, organizuar nga... Lexo më shumë