RAPORTO

veprime ilegale

Ministrja Reshitaj uron qytetarët me rastin e Festës së Krishtlindjeve !

Të dashur besimtar të krishterë,

ë emrin  de të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor pranoni urimet më të perzëmerta me rastin e Festës së Krishtlindjeve kudo që ndodheni. Paqja, mirësia, harmonia  e gëzimi qofshin gjithmonë me ju.

Edhe në këtë festë si çdo herë shqiptarët dëshmojnë tolerancë nder fetare, duke festuar e lutur për më shumë unitet mes nesh.

Gëzuar për shumë mote!