RAPORTO

veprime ilegale

Njoftim per Medie

Të nderuara media,

Ju ftojmë që të merrni pjesë në prezentimin e  Pakove Informuese për Procedurat e Lejeve Ndërtimore, organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH).

Në këtë punëtori do të prezantohen të gjitha reformat dhe lehtësirat informuese mbi procedurat për leje ndërtimore, inspektim dhe të pajisjes me certifikatë për ndërtime të të rrezikshmërisë së ulët dhe të mesme.

Punëtoria mbahet në Hotel Emerald, Magjistralja Prishtinë-Shkup, nesër me datë 06.07.2018 me fillim prej orës 11:00.

 

 

Ju mirëpresim!