RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 19 Qershor  

  Reshitaj në Gjakovë, trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në ceremoninë e vënies së gur-themelit të impiantit për trajtimin e ujërave të ndotura në Komunë e Gjakovës, projekt ky që po realizohet me mbështetjen e Qeverisë së... Lexo më shumë

 • 19 Qershor  

  Reshitaj në Gjakovë, trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në ceremoninë e vënies së gur-themelit të impiantit për trajtimin e ujërave të ndotura në Komunë e Gjakovës, projekt ky që po realizohet me mbështetjen e Qeverisë së... Lexo më shumë

 • 14 Qershor  

  Reshitaj ofron përkrahje për studentët e UPZ-së

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj e shoqëruar edhe nga deputetja e Kuvendit të Kosovës Luljeta Veselaj ka vizituar Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” ku u prit nga rektori i këtij universiteti Ramë Vataj. Lexo më shumë

 • 13 Qershor  

  Reshitaj merr përkrahje nga Avokati i Popullit për zgjidhjen e problemeve mjedisore

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj priti sot në takim Avokatin e Popullit Hilmi Jashari, me të cilin diskutuan për thellimin e bashkëpunimit mes dy institucioneve. Lexo më shumë

 • 12 Qershor  

  Pesë komuna trajnohen për hartimin e Hartës Zonale të Komunës

  Në kuadër të mbështetjes teknike dhënë Komunave në sektorin e planifikimit hapësinor, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) me mbështetjen e Projektit e GIZ-së “Fuqizimi i Planifikimit Hapësinor dhe Menaxhimit të Tokës... Lexo më shumë

 • 11 Qershor  

  MMPH dhe Ambasada Suedeze thellojnë bashkëpunimin në fushën e mjedisit dhe ndryshimeve klimatike

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj ka pritur sot në takim Ambasadorin Suedez në Kosovë z. Henrik Nilsson, i cili ishte i shoqëruar nga stafi i ambasadës që përcjellin projektet e financuara nga Suedia. Lexo më shumë

 • 26 Maj  

  Reshitaj në Venedik, nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Akademinë Kulturore Evropiane

  Pjesëmarrjen e saj në edicionin e 16-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës së Bienalës në Venedik, ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj e konkretizoi me nënshkrimin e një memorandum bashkëpunimi me Akademinë... Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Reshitaj dërgon në Viti projekt në vlerë mbi 1 milion euro

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj sot ka vizituar komunën e Vitisë, ku së bashku me kryetarin e komunës Sokol Haliti, nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për Renovimin dhe Ndërtimin e Infrastrukturës mbrojtëse... Lexo më shumë