RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 13 Korrik  

  Reshitaj me përfaqësuesit e Bankës Botërore vizitojnë Agjencinë Kadastrale të Kosovës

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj së bashku me përfaqësuesit e lartë të Bankës Botërore nga Selia Qendrore në Uashington, kanë vizituar Agjencinë Kadastrale të Kosovës për të parë nga afër implementimin e... Lexo më shumë

 • 11 Korrik  

  Reshitaj: Të vendosur për të fuqizuar eko-turizmin

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj së bashku me kryetarin e Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj kanë nënshkruar Memorandum të Mirëkuptimit për mbikëqyrjen e duhur të burimeve në fshatrat Gradocë dhe Dollancë të... Lexo më shumë

 • 06 Korrik  

  Ministrja Reshitaj: Reformat e ndërmarra do të lehtësojnë pajisjen me leje ndërtimi

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor sot ka organizuar prezantimin e pakove informuese për procedurat e lejeve ndërtimore. Në këtë punëtori janë prezantuar të gjitha reformat dhe lehtësirat informuese mbi procedurat për leje ndërtimore... Lexo më shumë

 • 05 Korrik  

  Njoftim per Medie

  Të nderuara media, Lexo më shumë

 • 28 Qershor  

  Kosova pjesë e Fondit Global të Mjedisit

  Në margjinat e Asamblesë së 6-të të Fondit Global të Mjedisit (GEF) e cila po mbahet në Da Nang të Vietnamit, Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj në emër të Republikës së Kosovës mbajti Lexo më shumë

 • 27 Qershor  

  Pritje shtetërore për ministren Reshitaj në Vietnam

  Me ftesë të veçantë të Qeverisë së Vietnamit dhe të Fondit Global të Mjedisit (Global Environment Facility – GEF), Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj po merr pjesë në Lexo më shumë

 • 19 Qershor  

  Reshitaj në Gjakovë, trajtimi i ujërave të zeza prioritet qeveritar

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj mori pjesë në ceremoninë e vënies së gur-themelit të impiantit për trajtimin e ujërave të ndotura në Komunë e Gjakovës, projekt ky që po realizohet me mbështetjen e Qeverisë së... Lexo më shumë

 • 14 Qershor  

  Reshitaj ofron përkrahje për studentët e UPZ-së

  Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Albena Reshitaj e shoqëruar edhe nga deputetja e Kuvendit të Kosovës Luljeta Veselaj ka vizituar Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” ku u prit nga rektori i këtij universiteti Ramë Vataj. Lexo më shumë