RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 15 Janar  

  Matoshi pret në takim banoret e Orllanit, u premton mbështetje

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka pritur në takim banorët e fshatit Orllan të Podujevës, të cilët sot kanë protestuar para MMPH-së për shkak të vonesave në realizimin e projektit “Ndërtimi i sistemit të... Lexo më shumë

 • 15 Janar  

  “Zyra e Ankesave”: Matoshi, ministri më i përgjegjshëm

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor. Z. Fatmir Matoshi, është shpallur nga “Zyra e Ankesave” të RTV- Dukagjinit, ministri më i përgjegjshëm në adresimin e problemeve në teren, të raportuara nga qytetarët. Sipas analizës së bërë... Lexo më shumë

 • 10 Janar  

  MMPH-ja ndanë grantin prej 1.2 milion euro për dhjetë komuna të Kosovës

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot së bashku me organizatën “Let’s Do It Kosova”, kanë ndarë grantin prej 1.2 milion euro për komunat fituese të aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”, aksion ky i cili kishte... Lexo më shumë

 • 09 Janar  

  Matoshi: Në vitin 2019, Kosova do të udhëheq dhe koordinoj fushatën botërore të pastrimit

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot është takuar me udhëheqësen e rrjetit Let's Do It World, Heidi Solba dhe anëtaren e Bordit, Anneli Ohvril. Gjatë këtij takimi, ministri Matoshi tregoi se në vitin 2019, Kosova do të... Lexo më shumë

 • 09 Janar  

  Matoshi: Në vitin 2019, Kosova do të udhëheq dhe koordinoj fushatën botërore të pastrimit

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot është takuar me udhëheqësen e rrjetit Let's Do It World, Heidi Solba dhe anëtaren e Bordit, Anneli Ohvril. Gjatë këtij takimi, ministri Matoshi tregoi se në vitin 2019, Kosova do të... Lexo më shumë

 • 15 Dhjetor  

  Përfundon aksioni “Ta Pastrojmë Kosovën”, largohen 803 deponi ilegale mbeturinash

  Fushata tre mujore për pastrimin e Kosovës, e filluar me 15 shtator 2018, ka përfunduar sot, pas 3 muajve të aktiviteteve të shumta në tërë Kosovën. Gjatë kësaj periudhe me angazhimin e institucioneve, Let’s Do It Kosova e mijëra vullnetarë,... Lexo më shumë

 • 15 Dhjetor  

  Përfundon aksioni “Ta Pastrojmë Kosovën”, largohen 803 deponi ilegale mbeturinash

  Fushata tre mujore për pastrimin e Kosovës, e filluar me 15 shtator 2018, ka përfunduar sot, pas 3 muajve të aktiviteteve të shumta në tërë Kosovën. Gjatë kësaj periudhe me angazhimin e institucioneve, Let’s Do It Kosova e mijëra vullnetarë,... Lexo më shumë

 • 15 Dhjetor  

  Ministri Matoshi merr çmim ndërkombëtar

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka marrë një letër nga Fondacioni Let`s Do It World me seli në Tallinn të Estonisë si anëtar i akredituar në Programin Mjedisor të Kombeve të Bashkuara (UNEP). Lexo më shumë