RAPORTO

veprime ilegale

Lajmet

 • 10 Dhjetor  

  MMPH-ja dhe GIZ-i Gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku dhe këshilltarët politik, sot janë takuar me sekretaren e parë të Ambasadës Gjermane në Kosovë, Anja Becky dhe përfaqësuesit e GIZ-it Gjerman. Lexo më shumë

 • 10 Dhjetor  

  MMPH-ja dhe GIZ-i Gjerman me gjashtë projekte për mjedisin

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku dhe këshilltarët politik, sot janë takuar me sekretaren e parë të Ambasadës Gjermane në Kosovë, Anja Becky dhe përfaqësuesit e GIZ-it Gjerman. Lexo më shumë

 • 06 Dhjetor  

  Matoshi: Aksioni “Ta pastrojmë Kosovën”, solli një sërë masash

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me ministra, zëvendësministra, dhe shoqërinë civile, sot kanë mbajtur takimin e radhës së Task Forcës për pastrimin e ambientit. Lexo më shumë

 • 05 Dhjetor  

  Matoshi dhe Ambasada Gjermane, diskutojnë për impiante dhe kolektorë

  Prishtinë, 5 dhjetor- Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me sekretarin Arben Çitaku, dhe këshilltarët politik, sot është takuar me sekretaren e parë të Ambasadës Gjermane në Kosovë, Anja Becky,... Lexo më shumë

 • 03 Dhjetor  

  Thellohet bashkëpunimi mes MMPH-së dhe Bankës Botërore për çështjen e ujërave

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot është takuar me menaxherin e zyrës për Kosovë dhe Maqedoni të Bankës Botërore, Marco Mantovanelli, specialistin për menaxhimin e burimeve ujore, TTL, Pieter Waalewijn, specialisten... Lexo më shumë

 • 27 Nëntor  

  Franca përkrahë Kosovën në trajtimin e ujërave të zeza dhe reduktimin e ndotjes së ajrit

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku më sekretarin e ministrisë dhe këshilltarët politik kanë pritur në takim ambasadorin e Francës në Kosovë, Didier Chabert, me të cilin kanë biseduar për projektet e... Lexo më shumë

 • 27 Nëntor  

  Udhëheqësja e USAID-it në Kosovë uron ministrin Matoshi për mandatin dhe i ofron përkrahje

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka pritur në takim njoftues drejtoren e misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno, me të cilën biseduan për rritjen e bashkëpunimit në fushën e mjedisit dhe planifikimit hapësinor. Lexo më shumë

 • 23 Nëntor  

  Matoshi e Bahtiri në Mitrovicë, diskutojnë për mbrojtjen e mjedisit

  Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka vizituar Komunën e Mitrovicës me ç 'rast është takuar me kryetarin Agim Bahtiri me të cilin ka diskutuar për mbrojtjen e mjedisit dhe projektet që MMPH është duke mbështetur në... Lexo më shumë