Opinioni juaj

UDHËZIM ADMINISTRATIV MMPH - NR.________PËR... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
13 Korrik

Reshitaj me përfaqësuesit e Bankës Botërore vizitojnë Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj së bashku me përfaqësuesit e lartë të Bankës... Lexo më shumë

11 Korrik

Reshitaj: Të vendosur për të fuqizuar eko-turizmin

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj së bashku me kryetarin e Komunës së Suharekës,... Lexo më shumë

06 Korrik

Ministrja Reshitaj: Reformat e ndërmarra do të lehtësojnë pajisjen me leje ndërtimi

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor sot ka organizuar prezantimin e pakove informuese për procedurat e... Lexo më shumë

05 Korrik

Njoftim per Medie

Të nderuara media, Lexo më shumë

 • Kosova pjesë e Fondit Global të Mjedisit

  28 Qershor 2018 Në margjinat e Asamblesë së 6-të të Fondit Global të Mjedisit (GEF) e cila po mbahet në Da Nang të Vietnamit,... Lexo më shumë

 • Pritje shtetërore për ministren Reshitaj në Vietnam

  27 Qershor 2018 Me ftesë të veçantë të Qeverisë së Vietnamit dhe të Fondit Global të Mjedisit (Global Environment Facility –... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative