RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 10 Maj  

  Njoftim per Kandidatin e Sukseshem - Udhëheqëse e Sektorit për Monumentin e Natyrës me Rëndësi të Veçantë Shpella e Gadimes

  Lexo më shumë

 • 25 Prill  

  Anulim i Procedures se Rekrutimit Udhëheqës i Autoritetit Rajonal të Pellgjeve Lumore

  Lexo më shumë

 • 19 Prill  

  Njoftimi për Kandidatin e suksesshëm për pozitën: Zyrtar/e për Vlerësim të Gjendjes se Ujërave Sipërfaqësore dhe Nëntokësore

  Lexo më shumë

 • 15 Prill  

  Njoftimi për Kandidatin e suksesshëm për pozitën: Cicëron

  Lexo më shumë

 • 12 Prill  

  Konkurs per Avancim Udheheqes i,e sektorit MNRV Shpella e Gadimes

  Lexo më shumë

 • 28 Mars  

  KONKURS PËR PLOTËSIMIN E VENDEVE TË LIRA TË PUNËS - Zyrtar/e për përkthime

  Lexo më shumë

 • 03 Janar  

  Anulimin e procedurës së rekrutimit për pozitën: Cicëron

  Lexo më shumë

 • 03 Janar  

  Konkurs per Avancim Udheheqes i,e sektorit për raportim informim dhe bashkepunim

  Lexo më shumë

 • SHPALLJEN E REKRUTIMIT Shkarko
 • Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Shkarko
 • Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Shkarko
 • Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Shkarko
 • Njoftim për kandidatin e suksesshëm për pozitën Inspektore ie Ndërtimit dhe Planifikimit Shkarko