RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 14 Qershor  

  NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM-Zyrtar/e për Buxhet dhe Financa 2

  Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Njoftim për kandidatin e sukseshëm ;Zyrtar/e i/e Bazës së të Dhënave 2

  Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Njoftim-Konkurs për Avancim për nënpunës civil ekzistues :Drejtor/e i/e Departamentit Ligjor

  Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Njoftim-Konkurs për Avancim për nënpunës civil ekzistues : Udheheqes/e i/e ARPL

  Lexo më shumë

 • 22 Maj  

  Njoftim-Konkurs për Avancim për nënpunës civil ekzistues : Zyrtar/e për Buxhet dhe Financa

  Lexo më shumë

 • 19 Maj  

  Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Rojtar i Natyrës në Parkun Kombëtar Lexo më shumë

 • 18 Maj  

  Anulimin e Procedurës së Rekrutimit për pozitën:-Zyrtar/e i/e të hyrave financiare (Kodi BF/250) Nr. Reference: MMPH - 5/2018

  Zyrtar/e i/e të hyrave financiare (Kodi BF/250) Nr. Reference: MMPH - 5/2018 Lexo më shumë

 • 18 Maj  

  NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM-Udhëheqës/e i/e Sektorit për Sistemin e Informimit Mjedisor

  Lexo më shumë

 • Njoftim për kandidatin e suksesshëm për pozitën Inspektore ie Ndërtimit dhe Planifikimit Shkarko