RAPORTO

veprime ilegale

Mundësi punësimi

 • 12 Dhjetor  

  NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM-Udhëheqës I Prokurimit

  Lexo më shumë

 • 27 Nëntor  

  NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM - Cicëron

  Lexo më shumë

 • 27 Nëntor  

  SHPALLJEN E REKRUTIMIT Për plotësimin e vendit të lirë të punës - Cicëron

  Lexo më shumë

 • 20 Nëntor  

  KONKURS PER AVANCIM - Udheheqes i Prokurimit

  Lexo më shumë

 • 17 Nëntor  

  Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës - Zyrtar i Prokurimit

  Lexo më shumë

 • 07 Nëntor  

  Njoftim për Kandidatin e Sukseshëm - Zyrtare Administrative

  Lexo më shumë

 • 30 Tetor  

  Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta

  Lexo më shumë

 • 27 Tetor  

  Konkurs për plotësimin e vendit të lirë të punës -Ciceron

  Lexo më shumë

 • SHPALLJEN E REKRUTIMIT Shkarko
 • Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Shkarko
 • Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Shkarko
 • Shpallje të Konkursit Publik për Marrëveshje për Shërbime të Veçanta Shkarko
 • Njoftim për kandidatin e suksesshëm për pozitën Inspektore ie Ndërtimit dhe Planifikimit Shkarko