RAPORTO

veprime ilegale

Njoftime

  • Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit Shkarko
  • NJOFTIM PËR VAZHDIMIN E AFATIT TË APLIKIMIT PËR REGJISTRIMIN E ARKITEKTEVE DHE INXHINIEREVE NË FUSHËN E NDËRTIMIT Shkarko
  • Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit Shkarko
  • Njoftim publik per regjistrimin e Arkitekteve dhe Inxhiniereve ne fushen e ndertimit Shkarko