RAPORTO

veprime ilegale

• “Linja Kabllore 110kV NS. Prishtina 6 – NS. Prishtina 4 – KOSTT SH.A” – Prishtinë, ka aplikuar ne MMPH me numër të protokollit 2235/18 të datës 2304.2018

  • Projekti Konceptual Sistemi i Ri i Dyfishtë i Kombinuar Kabllor prej 110 kV Prishtina 4 dhe 110kV Prishtina 6 Shkarko
  • • “Linja Kabllore 110kV NS. Prishtina 6 – NS. Prishtina 4 – KOSTT SH.A” – Prishtinë, ka aplikuar ne MMPH me numër të protokollit 2235/18 të datës 2304.201 Shkarko