RAPORTO

veprime ilegale

Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit

  • Njoftim për vazhdimin e afatit të aplikimit për regjistrimin e arkitekteve dhe inxhiniereve në fushën e ndërtimit Shkarko