RAPORTO

veprime ilegale

UDHЁZIM ADMINISTRATIV MMPH NR. ______ PËR TARIFAT E PRODUKTEVE DHE TË SHËRBIMEVE TË AGJENCISË KADASTRALE TË KOSOVËS

  • UDHЁZIM ADMINISTRATIV MMPH NR. ______ PËR TARIFAT E PRODUKTEVE DHE TË SHËRBIMEVE TË AGJENCISË KADASTRALE TË KOSOVËS Shkarko