Opinioni juaj

STRATEGJIA PËR NDRYSHIMET KLIMATIKE 2019- 2028 ... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
03 Tetor

Matoshi pret në takim përfaqësuesit e CEB-it, në fokus banimi social në Kosovë

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi sot kanë pritur në takim... Lexo më shumë

27 Shtator

Ministri Matoshi priti në takim ambasadorin slloven Bojan Bertoncelj

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka pritur në takim... Lexo më shumë

26 Shtator

MMPH nis aksionin për rrënimin e objekteve pa leje në zonën e mbrojtur të liqenit të Batllavës

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor në zbatim të ligjit mbi ujërat, më qëllim të mbrojtjes së... Lexo më shumë

25 Shtator

Matoshi takohet me përfaqësues të Bankës Botërore, në fokus çështjet mjedisore

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me... Lexo më shumë

 • Matoshi takon Haskukën, ndan 50 mijë euro për ndërtimin e deponisë inerte në Prizren

  21 Shtator 2018 Ushtruesi i detyrës së ministrit të mjedisit dhe planifikimit hapësinor, Fatmir Matoshi, ka vizituar sot komunën e... Lexo më shumë

 • Matoshi në Pejë, ndan 3.8 milionë euro për impiantin e ujërave të zeza

  20 Shtator 2018 Ushtruesi i detyrës së Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, së bashku me kryetarin e... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative