RAPORTO

veprime ilegale

Publikime

 • 02 Korrik  

  Si të pajisem me leje ndërtimore

  Lexo më shumë

 • 14 Mars  

  Udhëzuesi për hartim dhe miratim të Hartës Zonale të Komunës

  Lexo më shumë

 • 14 Shkurt  

  Reforma në Menaxhim të Mbeturinave

  Pyetje të shpeshta Lexo më shumë

 • 14 Shkurt  

  Programi Mjedisor i Kosovës

  Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Lexo më shumë

 • 29 Dhjetor  

  Projekti i zhvillimit të kapaciteteve për Kontrollin e ndotjes së ajrit në Republikën e Kosovës

  Buletini Nr.1 (Janar 2018) Lexo më shumë

 • 09 Gusht  

  INDIKATORËT PËR PLANIFIKIM HAPËSINOR NË KOSOVË

  Ky dokument ka listën prej 47 indikatorësh do të jetë në shërbim të politikë-bërësve, planerëve dhe profesionistëve tjerë, të nivelit qendror e lokal, që vendim-marrjen e tyre ta mbështesin në fakte... Lexo më shumë

 • 14 Korrik  

  Poster i përgaditur nga Agjencia Evropiane e Kimikateve për të ndihmuar bizneset ...”

  Lexo më shumë

 • 08 Shkurt  

  Rrethrrotullimi në Mitrovicë

  Roli dhe funksioni i rrethrrotullimit me sheshin në Mitrovicë - animacion i bazuar në marrëveshjen e datës 04.02.2017 nga MMHP. Lexo më shumë

 • SAMITI I UJËRAVE, BUDAPEST, HUNGARI, 8-11 TETOR, 2013 Shkarko
 • Shenja për Mbrojtjen e Natyrës së Kosovës Shkarko