RAPORTO

veprime ilegale

Regjistri i Arkitekteve dhe Inxhiniereve në fushën e ndërtimit

Regjistri i Arkitekteve dhe Inxhiniereve në fushën e ndërtimit (ky regjistër në vazhdimësi do të plotësohet me aplikime të reja).

 

Nëse vëreni ndonjë gabim apo jeni të pakënaqur me vendimin e Komisionit për Regjistrim, kërkesën tuaj për korrigjim/ankesën mund ta dërgoni përmes emailit duke përdorur Formularin nr.2.

 

E-mail:

Besmira.Sejdiu@rks-gov.net

Agron.H.Kuci@rks-gov.net

  • Regjistri i Arkitektëve në fushën e Ndërtimit (Arkitektë) 07.11.2018 Shkarko
  • Regjistri i Inxhinierëve në fushën e ndërtimit_ ( Makineri ) 07-11-2018 Shkarko
  • Regjistri i Inxhiniereve në fushën e Ndërtimit (Elektroteknikës) 07.11.2018 Shkarko
  • Regjistri i Inxhinierëve në fushën e ndërtimit_ ( Ndertimtari )-07. 11. 2018 Shkarko
  • Formulari 2 - Kerkese per korigjim Shkarko