INSTITUTI PËR PLANIFIKIM HAPËSINOR

 • Raport nga pjesemarrja ne panairin nderkombetar Shkarko
 • Raport nga pjesemarrja ne Viziten Studimore ne Itali Shkarko
 • Prezantim nga trajnimi ne Durres - Qytetet ne tranzicion Shkarko
 • Raport nga pjesemarrja ne trajnim ne Izrael Shkarko
 • Raport nga pjesemarrja ne Viziten Studimore ne UK Shkarko
 • Raport nga punetoria e Pejes Shkarko
 • Raport nga punëtoria për Partesh në Suharekë - Kotor Shkarko
 • Raport nga Vizita studimore në Kroaci Shkarko
 • Raport nga vizita studimore ne Stamboll Shkarko
 • Report on International Land Management Symposium in Germany Shkarko
 • Rraport nga Trajnimi Ndërkombëtar ne Shkup Shkarko
 • Raport Vizita studimore në Austri, Itali dhe Slloveni 23-27 Tetor 2017 Shkarko
 • Raport Program trajnimi MENAXHIMI URBAN PËR PLANIFIKIM TË QËNDRUESHËM URBAN Kitakyushu, Japoni 16-29 Tetor 2016 Shkarko
 • Raport Vizita studimore në Kilkenny - Irlandë 14-18 Shtator 2014 Shkarko
 • Raport nga pjesemarrja ne viziten studimore ne Kroaci Shkarko