Opinioni juaj

UDHËZIM ADMINISTRATIV MMPH - NR.________PËR... Lexo më shumë

RAPORTO

veprime ilegale

Lajmi i Fundit

 
17 Korrik

UNDP vlerëson punën e ministres Reshitaj, premton mbështetje për mjedisin

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, priti në një takim pune koordinatoren e OKB-së... Lexo më shumë

13 Korrik

Reshitaj me përfaqësuesit e Bankës Botërore vizitojnë Agjencinë Kadastrale të Kosovës

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj së bashku me përfaqësuesit e lartë të Bankës... Lexo më shumë

11 Korrik

Reshitaj: Të vendosur për të fuqizuar eko-turizmin

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj së bashku me kryetarin e Komunës së Suharekës,... Lexo më shumë

06 Korrik

Ministrja Reshitaj: Reformat e ndërmarra do të lehtësojnë pajisjen me leje ndërtimi

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor sot ka organizuar prezantimin e pakove informuese për procedurat e... Lexo më shumë

 • Njoftim per Medie

  05 Korrik 2018 Të nderuara media, Lexo më shumë

 • Kosova pjesë e Fondit Global të Mjedisit

  28 Qershor 2018 Në margjinat e Asamblesë së 6-të të Fondit Global të Mjedisit (GEF) e cila po mbahet në Da Nang të Vietnamit,... Lexo më shumë

Publikime

Programi Mjedisor i Kosovës

Analiza Gjinore Institucionale Krijimi i Mundësive të Barabarta në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Kalendari

 
 • 22 Mars
 • 22 Prill
 • 22 Maj
 • 05 Qershor
 • 22 Shtator
 • Dita Ndërkombëtare e Mrojtjes së Ujit
 • Dita Ndërkombëtare e Tokës
 • Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit
 • Dita Botërore e Mjedsit
 • Dita Evropiane e Qyteteve pa Makina

Fakte dhe Figura

pics
 

Shkarko udhëzimet administrative